Het BFT gaat verhuizen. Met ingang van maandag 19 augustus 2024 zal het BFT gevestigd zijn op de Maliebaan 79 te Utrecht. Het postadres blijft ongewijzigd.

De organisatie is 20 jaar gevestigd geweest op de Euclideslaan 201 in Rijnsweerd, Utrecht. Op die plek aan de rand van de stad Utrecht heeft het BFT zich verder kunnen ontwikkelen en professionaliseren. Inmiddels voldoet het huidige kantoor niet meer aan de behoeftes van de organisatie en is het tijd voor een nieuwe locatie.

Zo werd het pand, ingegeven door het hybride werken, te ruim en kunnen we met minder vierkante meters toe. Daarnaast wil de organisatie voldoen aan duurzaamheidsnormen die horen bij overheidsinstellingen anno 2024. Dat betekent niet alleen dat het pand zelf aan moderne milieuwetgeving voldoet, maar ook dat het gelegen is op een locatie waar medewerkers en bezoekers ruimschoots gebruik kunnen maken van ov voorzieningen, zoals de ov-fiets, bussen, en kunnen lopen vanaf Utrecht Centraal.

Op 14 augustus pakken we het kantoor in, om het op 19 augustus weer uit te pakken op de Maliebaan. De werkzaamheden die momenteel plaatsvinden aan het kantoor zullen tegen die tijd nog niet zijn afgerond, maar het BFT blijft onverminderd bereikbaar.